Taksi Solutions muuttaa

Taksi Helsingin Metsälän toimitaloon remontti

Taksi Helsingin toimitiloissa Metsälässä on tehty syksyn aikana rakennetutkimus, jossa todettiin rakennuksessa olevan kosteusvaurioita. Löydösten perusteella on tehty toimenpide- ja remonttisuunnitelma, joka toteutetaan heti alkuvuodesta.

Remontin ajaksi joudutaan sulkemaan käytöstä koko 3. kerros sekä 2. kerroksesta IT-päädyn molemmat käytävät ja sisääntuloportaikon edessä oleva käytävä. Em. alueiden työntekijät siirretään 1.2. alkaen väistötiloihin osoitteeseen Nuijamiestentie 3 B.

Taksi HKI Solutions ei jää Asesepänkujalle eikä muuta väistötiloihin Nuijamiestentielle vaan tavoitatte meidät parhaiten puhelimitse ja sähköpostilla ;

Eriika Kankkunen
eriika.kankkunen@taksisolutions.fi
050 311 2800

Petra Grönroos
petra.gronroos@taksisolutions.fi
040 184 9776

Tarvittaessa voimme sopia tapaamisen puhelimitse.

Metsälän kiinteistöön jää edelleen normaalisti käyttöön palvelukeskuksen, palvelupisteen, HTA:n ja Taksiopiston tilat. Näissä tiloissa ei ole todettu kosteusvaurioita, eivätkä ne ole kosteusvauriohuoneiden välittömässä läheisyydessä ja remonttikohteet voidaan turvallisesti eristää käyttöön jäävistä tiloista.

Palvelupiste, toimistotarkastaja sekä HTA palvelevat autoilijoita ja kuljettajia siis edelleen Asesepänkujalla. Myös TH-Autolaite Metsälä jatkaa toistaiseksi entisissä tiloissaan.

 

Jaa tämä artikkeli...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin